3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

9.6.13

Ymmärrän Timo Soinia


Julkaistu Uusi Suomi–verkolehdessä 30.11.2012
Anne Lindell: Eu, euro, turbulenssi, catastrophe, hajoaminen, crash, NWO, illuminati
No, heti alkuunsa täytyy minun sanoa, että seurattuani Timo Soinin lausuntoja ja ”letkauksia” julkisuudessa ja erilaisissa medioissa, olen tullut vakuuttuneeksi, että Timo Soini on selväjärkinen, mitä samaa taasen ei voi mennä sanomaan muista Suomen päättäjistä. 

... #¤/?!!* ... Aaaaargh! Mitä ihmeen kärpässientä te sillä Arkadian-mäellä oikein pureskelette!? ... O´kay, sorry tämä yllättävä ja hyvin poikkeuksellinen tunteenpurkaukseni? .... No, niin ... ei hätää, olen rauhoittunut ... 

Ymmärrän siis Timo Soinia, ja siksi haluan antaa hänelle uuden ”levyn”, ihka uuden ”magnetofooninauhan”, eli uudenlaisen ajattelun tästä EU:n ja euron kriisistä, tai sanoisiko nyt suoraan että totaalikatastrooffista. Annan nyt Soinille pohdittavaksi sellaisen vaihtoehdon.

Ai, ettäkö miksi vain Soinille? No, katsokaas, muilla poliitikoilla ei ole resusrsseja  eli aivokapasiteettia EU-lobbareitten ja rahamaailman eliitin kätyreitten aivopeseminä tällaisen broblematiikan analysoimiseen; eli, että mitkä tulevat olemaan Suomen tappiot siinä tapauksessa, jos ja kun euro joko vuonna 2013 tai viimestään v. 2014  romahtaa? Mitä tallaisessa tapauksessa joudumme maksamaan? Mikä tulee olemaan kokonaishinta Suomen kansalle siitä, että olemme näinkin kauan roikkuneet kiinni EU:ssa ja eurossa?
Jonkin EU:n kansallisen valtion ollessa kyseessä tällainen totaaliromahdus tarkoittaa sitä, että jotain maata ei voidakaan enää pelastaa edes ”tekohengityksellä” (= apupapaketeilla),ja näillä näkymin Kreikka on jo vuosia on ollut tällaisessa ”tehohoidossa”, mutta pian ovat vuorossa Kypros ja Portugali (joka on ollut hiljaa vaikeuksistaan kuin hiiri pissalla), ja vauhdilla perässä tulee Espanja, ja sitten kun Italiaa enää pystytä EU-maitten heikentyneillä resusrsseilla pelastamaan, on jo pato purkautunut ja vyörynyt yli laitojensa ... olemme silloin EU- ja euromaana tuhon omia. Sen jälkeen meillä on valittavanamme vain 2 vaihtoehtoa: 

1. Nälkäkuolema tai heikkona ja lyötynä ja tyhjiin imettynä kansakuntana ajautua  Venäjän ”syliin”    
2. Tai alistua orjakansana Eurostoliittoon ja sen jälkeen sulavasti New World Orderiin
Euron romahdus ja sitä myötä koko EU:n romahdus koskettaa erittäin raskauttavasti ulkomaisia sijoittajia, joista suurimmat ovat amerikkalaiset pankit ja suursijoittajat ja venäläiset rahanpesijät, joten, kun dollari romahtaa, niin sen jälkeen romahtaa koko maailmantalous. Tämä on suunniteltu paljon ennen kuin Euroopassa edes alettiin haaveilla yhteisvaluutasta. Tällaisessa rahamaailman romahduksen turbulenssissa vain pienet pärjäävät, ja eritoten ne, jotka ovat hyvin pitkälle omavaraisia energian saatavuuden ja ruuan suhteen. 

Miettikääs miten me täälllä Suomessa olemme ennen pärjänneet? Niin miten? Vastaus: olimme hyvin pitkälle täysin omavaraisia. Nyt sodanjäkeinen teknologiamme on jopa globaalissa vertailussa erittäin  pitkälle kehittynyttä, joten mikä estäisi meitä olemasta jälleen omavaraisia? Ei mikään. Nyt te rikkiviisaat siellä tietenkin sanotte, että öljy ja muualta maailmasta tuodut kulutustarvikkeet estävät tämän. Mutta minä sanon teille, että Suomesta on jo nyt löydetty maakaasuesiintymiä, eli tämä tarkoittaa selkokielellä sitä että, jos jossain on maakaasua niin siellä on myös öljyä.  (Tämän todistaa jo Israelin valtion alueelta löytyneet valtavan suuret öljyvarat). Nämä kaksi kuuluvat yhteen: maakasu ja öljy. Ei toista ilman toista. Suomessa ja sen pohjoisimmilla rannikkoalaueilla voi aivan mahdollisesti olla  kaasu- ja öljyesiitymiä syvällä merenpohjassa ja jopa syvällä maan sisällä, jotka ovat muodostuneet viimeisen jääkauden aikana, joten tämä ”geo”-ölykenttäalue on erilainen kuin fossiilinen vastaava. Se on syvällä, mutta ei mahdottoman syvällä. Ja riippuvaisuus muualta maailmasta tuoduista kulutustarvikkeista on vain kosmeettista elikkä helposti ohitettavissa. 

Tämä melko varmasti edessä oleva rahamaailman romahdus tarkoittaa myös maailmanlaajuista lamaa: suurtyöttömyyttä, nälkää, mielenosoituksia, anarkiaa, laittomuuksia ja lopulta ainoa vaihtoehto on diktatuuri, eli uusi maailman valta (NWO), ja uusi maailman ”johtaja” ottaa ja panee asiat ”järjestykseen” ...ja nimenomaan tämä uusi maailmanvalta pääsee ja saa ja jopa kutsutaan vaikuttamaan sellaisissa maissa, joissa sekä taloudelliset, että poliittiset ja henkiset rakenteet ovat sortuneet. Tätä uutta maailman johtajaa kutsutaan jopa ”pelastajaksi” (vert. Raamattu UT,Ilm.kirja). Monet UT kohdat ja jopa VT:ssa ennustavat ja varoittavat tästä uudesta ja lopun aikojen maailmanvaltiaasta – antikristuksesta ja hänen kätyreistään. Mutta pahimman pelossa ihmiset takertuvat jokaiseen oljenkorteen, vaikka tuo oljenkorsi olisikin itse ”besebubin” auttamaan ojennettu käsivarsi.  

Paljon suurempaa tuhoa on siis tulossa, kuin mitä olisi tapahtunut siinä tapauksessa, jos Kreikan olisi annettu ensin mennä konkurssiin ja samalla olisi purettu euro, sillä eihän eurossa missään vaiheessa ole ajateltu taloutta vaan kyse on ollut poliittisesta hankkeesta rakentaa Euroopan liittovaltio eli Eurostoliitto eli sama kuin Hitlerin unelma III:sta Valtakunnasta. 

Tämä suuren ja pelottavan tulevaisuuden edessä tarvitsemme kokonaan uudet päättäjät, sillä tämä nykyinen hallitus ja eritoten sen ”täystuhoparivaljakko; Katainen & Urpilainen Co.” on tullut tiensä päähän. Neuvoni onkin, että hallitus itse pyytää eroa, ennen kuin se kaadetaan, ja tilalle järjestetään hätätilahallitus eli virkamieshallitus (tällä kertaa ei lainkaan poliittisia päättäjiä). Nopeasti on järjestettävä uudet eduskuntavaalit, ja näitten vaalien mittasuhteet osoittavat uuden hallituksen kokoonpanon, ja toivon että siihen mennessä Perussuomalaisten rivit ovat kokonaan uudistuneet, jotta öykkäri- ja luupääporukasta päästään uusilla vaaleila tyystin eroon. Tämä tarkoittaisi sitä, että seuraavassa kansanedustajavaalissa PS:n uusina ehdokkaina on todella paljon akateemisesti koulutettuja, talousasiantuntijoita, liikemiehiä- ja naisia ja yms. eri alojen asiantuntijoita ja ammattiosaajia. Tämä tarkottaisi myös sitä, että PS-puolueessa on pikaisesti tapahduttava myös totaalinen henkinen uudistuminen. Populismipuolueen maineesta ja hengestä on PS:ssä päästävä kokonaan eroon. Jytkyjen aika on tullut ja mennyt – ja nyt tarvitaan jatkossa älliä.

Voipi hyvin ollakin, että PS-puolueesta eroaa piankin pieni ryhmä, joka tarvitsee halla-ahomaisen roolikuvan keulahahmoksi, sillä joka maassa on aina oleva jonkinlainen päätä-seinään-hakkaavien ja kaikkea-vastustavien puolue. Siis kaikille jotain, mutta toivon, että PS-puolue on jo kasvanut ulos edellisen kaltaisesta päätä-seinään-hakkaavien-puolueen maineesta ja lähtee ottamaan vastuun yhdessä Keskustan kanssa Suomen ja Suomalaisten tulevasta kohtalosta lähivuosien ankarassa turbulensissa. 

Tämä tuleva aika tulee olemaan Suomen historiassa yhtä merkityksellinen kuin oli aika vuosien 1939 ja 1944 välisenä aikana, eli edessämme on ”suurten ratkaisujen aika”. Tällä hallituksen ja tämän eduskunnan kokoonpanolla ei ole resursseja (ks. ylempänä mitä nämä resurssit ovat) navikoida  Suomen kansaa näitten turbulenssien ohi suvantopaikalle ja turvaan. Tarvitsemme heti uuden hallituksen ja pikaisesti uuden eduskunnan.  

Ennustan, että Keskusta ottaa tulevien vaalien jälkeen hallituspuolueena pääministeripaikan ja PS ja korkeintaan vasemmisto seuraa hallituskoalitiossa mukana. Vihreät ja Kristilliset ovat jo aikoja sitten myyneet sielunsa EU:lle ja eurolle eli belsebubille ... heistä ei ole vastuunkantajiksi. RKP lopetetaan vihdoin ja viimein täysin ”turhakkeena” (en ole rasisti, sillä pidän itseänikin suomenruotsalaisena). Kokoomukselle ja SDP:lle sataa lunta tupaan tämän EU- ja euroseikkailun jälkeen niin paljon, että Suomen kansalaisten kurjistamiseen syyllistyneitten ”päitä vaaditaan vadille”. Epäilen pahasti, että molemmat puolueet hajoavat ... eli ”rotat jättävät hukkuvan laivan” jopa tuon likapyykin alkaessa, mutta viimeistään sen jälkeen.

Toivottavasti alatte ravistella viimeinkin suomuja pois silmistänne. On korkea aika herätä todellisuudelle, sillä kohta on jo liian myöhäistä, sillä Eurostoliitosta ei sitten enää irrottauduta muuten kuin asein.

1 kommentti:

 1. Terveisiä valaistuksen suuresta järjestyksestä yhdistyneelle valtiolle ja kaikkialle maailmaan, tämä on avoin tilaisuus liittyä Illuminaatin veljeskuntaan, jossa voit palauttaa kadonneet unelmasi ja missä voit nähdä vaurauden ja onnen valon ilman veren uhria. Ja me maksamme myös 550 000 USD: n summan, jotta voisimme toivottaa kaikki uudet jäsenet tervetulleiksi liittyessään veljeskuntaan ja myös valittuun ja sijoittuneeseen taloon investoinneilla sekä tämän mahdollisuuden elämässä, jotta he voivat olla kuuluisia.

  UUSIIN JÄSENIHIN LIITTYVÄT HYÖDYKSET, JOTKA YHDYSVALTAA.
  1. Käteispalkkio $ 550,000 USD.
  2. Uusi Sleek Dream CAR, jonka arvo on $ 150,000 USD
  3. Unelma talo ostetaan valitsemassasi maassa.
  Kuukauden tapaaminen maailman viiden parhaan kanssa.
  Maailman johtajat ja viisi tärkeintä kuuluisuutta. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä edelliseen sähköpostiosoitteeseen = greatilluminate99@gmail.com  HUOMAUTUS; tämä Illuminati-veljeskunta, johon voit liittyä kaikkialta maailmasta Intia, Turkki, Afrikka, Yhdysvallat, Malesia,
  Dubai, Kuwait, Iso-Britannia, Itävalta, Saksa, Eurooppa. Aasia, Australia jne.


  Tervehdys TEMPLE ILLUMINATE YHDYSVALLAT

  VastaaPoista

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.