3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

10.6.11

Väyrynen, Paavo, väyrystelijä, teflonpoliitikko, jalasmökkihuijaus, noottikirje

Paavo Väyrynen piti lehdistötilaisuuden ja ilmottautui halukkaaksi ottamaan vastaan pestin uuden hallituksen ulkoministerinä torstaina  9.6. 2011

Ja kyseessä on hänen omien sanojensa  kyseessä se sama mies, joka ei koskaan ole itse pyrkinyt mihinkään tehtävään, vaan häntä on aina pyydetty.

Paavo Väyrynen, presidentti , ulkoministeri tai ihan mitä tahansa - kaikki kelpaa.
 Helsingin Sanomat mm. kirjoittivat tästä järkyttävästä ilmoituksesta näin (poimintoja artikkelista):
...”Olen käytettävissä valtioneuvoston jäseneksi – mieluimmin ulkoministeriksi", Väyrynen vahvisti torstaina presidenttisuunnitelmistaan järjestämässään tiedotustilaisuudessa.”...”Väyrynen haluaa jatkaa työtään ulkopolitiikan parissa presidenttinä, jos Suomen kansa hänet siihen tehtävään valitsee. Vaalikampanja käynnistyy heti, kun maahan on saatu uusi hallitus”...”Väyrysen mielestä Suomen poliittisessa kulttuurissa presidenttiehdokkuuteen suhtaudutaan kummallisesti. ”...”"Mahdollisten ehdokkaiden odotetaan osoittavan vastahakoisuutta. Presidentiksi ei saisi ainakaan pyrkiä. Tämä on outo asenne. Presidentiksi on valittava henkilö, jolla on kirkas visio, vahva missio ja luja tahto toteuttaa sitä." ”...
                                                                        *

Minä en ymmärrä miksi tämä  65-vuotias eläkeläinen herra Väyrynen pitää lehdistötilaisuuden ja antaa lausuntoja, sillä eihän hän ole edes kansanedustaja. Tämä Väyrynenhän sai viime vaaleissa nimenomaan lausunnon kelpaamattomuudestaan kansanedustajaksi, ja nyt hän kaikkien tyrmistykseksi haluaakin yht´äkkiä ulkoministeriksi ja vieläpä pereisdentiksi. Paavo Väyrynen alias Pavel Veyrynen  kusettaa Suomen kansaa mahtavasti. Tämä KGB hieman kyseenalainen suosikkipoju haluaa olla politiikassa mukana hinnalla millä hyvänsä. Mieshän on menneen talven lumia ja edustaa juuri sitä mitä vastaan äänestettiin eli valehtelua, poliittista omahyväisyyttä ja yltiönarsismia

Keskusta kärsi Väyrysen kanssa rökäletappion vaaleissa, mutta näyttää siltä, että kun Keskusta  katajaan kapsahtaa, niin Paavo Väyrynen kuusehen kurkottaa. Joissakin yhteiskuntaluokissa voi tuollainen narsisti ja todella suurella egolla varustettu henkilö herättää runsaastikin ansaitsematonta arvonnousua, varsinkin kun hän vielä jaksaa 65-vuotiaana etsiä aktiivisesti töitä ulkoministeriksi uuteen hallitukseen ja on jopa ilmoittanut olevansa käytettävissä  puolueensa presidenttiehdokkaaksi. Ihmettelyä herättää etenkin se seikka, että kyseessä on hänen omien sanojensa  kyseessä se sama mies, joka ei koskaan ole itse pyrkinyt mihinkään tehtävään, vaan häntä on aina pyydetty.

Suomen kansan käsittämättömillä ja syvillä riveillä on ollut jotensakin alkukantainen tapa ihailla tällaisia teflon-poliitikoja, jotka kaikenlaisista rötöstelyistä ja valehteluista huolimatta säilyvät kuitenkin (ainakin omasta mielestään) täysin puhtoisina. Väyrynen on kuin korkki, joka taasen upottuaan jotenkin käsittämättömällä tavalla pullahtaa aina uudestaan pintaan.  

Paavo Väyrynen edustaa vakiintuntutta Kepulaista linjaa, jossa valehtelua ei katsota edes virheeksi. Esim. Paavo Väyrynen kärysi ylinopeudesta ja valehteli tulot. Tässä vain yksi esimerkki hänen vedätyksistään. 

Toisin kuin paavi on Väyrynen automaattisesti aina oikeassa myös muissakin asioissa kuin vain  työasioissa. Hänet tunnetaan myös niin sanottuna "jalasmökkihuijarina". 

Kansanedustaja Väyrysen jalasmökki (piskunen työmaaparakki) nousi  lehtien palstoille 1982 eduskunnan kulukorvauskiistan vuoksi.
Kansanedustaja Väyrynen oli valehdellut törkeästi ja ilmoittanut vakituiseksi asuinpaikakseen Keminmaan Lapissa olevan piskuruisen jalasmökin, eli siirrettävän työmaaparakin, mikä oikeutti hänet nostamaan eduskunnan ruhtinaallista päivärahaa. Saatu kulukorvaus oli todella mahtava Lapissa sijaitsevan parakin ja  Eduskuntatalon pitkän välimatkan  vuoksi. Kävi kuitenkin ilmi, että Keminmaan "asunto" oli vain muutaman neliömetrin kokoinen siirrettävä jalasmökki eli vaivainen rötiskö, parakki, kun totuus oli, että Väyrynen perheineen asui koko ajan ja ympärivuotiseti Helsingin Kruununhaassa 173-neliöisessä luxus-lukaalissa. Kruunuhaan lukaalista tuli lopulta Väyrysen virallinen osoite, mutta vasta korkeimman hallinto-oikeuden päätöksen perusteella.

Oppi-isänsä Kekkosen jalanjälkiä seuraten Väyrynen oli tilaamassa Neuvostoliitolta noottia, jotta Ahti Karjalaienen valittaisiin presidentiksi vuonna  1982. Moni asiantuntija oli tuolloin sitä mieltä, että Väyrynen syyllistyi maanpetokseen, silloin kun hän puuhasi salaisesti kabineteissa Ahti Karjalaista presidentiksi Neuvostoliiton KGB:n kenraalin. eli  "kotiryssän" Viktor Vladimirovin kanssa. Väyrynen pyysi Neuvostoliiton edustajalta, Viktor Valdimirovilta vaikeuksia Suomelle, jotta saataisiin sellainen tilanne, että Ahti Karjalainen voitaisi valita presidentiksi.Tästä noottitehtailustaan Väyrynen jäi verekseltään kiinni. Tyhmyydessään Väyrynen oli jättänyt jälkeensä kirjallisen dokumentin ... kirjeen, mutta silti hän jatkoi valehteluaan ja jatkaa sitä yhä. Tohtori Jukka Tarkka julkaisi Väyrysen kirjeen Ahti Karjalaisesta kertovassa kirjassaan.  Paavo Väyrynen kiisti ensin koko kirjeen olemassaolon, ja sen jälkeen, kun kirje löytyi ja oli todistettavasti Paavo Väyrysen kirjoittama, hän uhkasi oikeusjutulla ja kielsi kirjeen julkaisemisen, tosin turhaan, sillä kirje julkaistiin kirjassa Väyrysen uhittelusta huolimatta. Väyrynen ei uskaltanut viedä juttua oikeuteen, koska hän tiesi paljastuvansa. 

1990-luvulla Väyrynen keskittyi ensin liittämään Suomea Euroopan Unioniin ja tämän jälkeen kampanjoimaan näyttävästi sitä vastaan. 

Ja nyt Väyrynen nuoleskelee ja kosiskelee Timo Soinia päästäkseen mukaan hallitukseen. 

 Väyrynen asettui vuonna 1994 itse keskustan presidentti ehdokkaaksi. Vaalien kynnyksellä hän tilasi taasen ja jälleen kerran Neuvostoliitosta nootin, mikä nousikin vaalipäivää edeltävänä lauantaina maan pääuutiseksi. Pikalippu Mäntyniemeen peruuntui, sillä vuosi oli 1994 ja nootti olisi pitänytkin tilata Venäjältä eikä Neuvostoliitosta. Väyrynen ei tajunnut, että valta Itä-naapurissamme oli vaihtunut, ja "kotiryssä" siirretty sivuun. 

Palattuaan EU:sta ryminällä kotimaan politiikkaan Väyrynen jollain ihmeen konstilla sai  Keskustan luovuttamaan hänelle ulkomaankauppaministerin salkun vuoden 2007 eduskuntavaaleissa. Paavo Väyrynen jäi taas ja jälleen kerran verekseltään kiinni valehtelusta, ettei hänellä mukamas olisi ollut mitään tekemistä Novan Groupin ja Arto Merisalon kanssa. Totuus oli k.o. henkilöitten tunnustettua, että  Väyrynen YRITTI saada liiketoimintaa Merisalon kanssa ja YRITTI myös hyötyä näistä Keskustan kytköksistä! Pääministeri Kiviniemi antoi kuitenkin synninpäästön Väyryselle, sillä hänen mielestään rikoksen yrittäminen ei ole vielä rikos ...( Minun mielestäni rikoksen yrittäminenkin on jo jonkin asteen rikos.).

Varmana menestyksestään tämä sama Väyrynen väyrysteli viime kevään 2011 edukuntavaaleissa oman vaalipiirinsä Lapin sijaan rinta rottingilla Uudellemaalle – ja putosi röminällä jopa eduskunnasta.
Siis  hey, come on, Suomen kansa ei valinnut Väyrystä edes kansanedustajaksi ja Keskusta näyttää pärjäävän loistavasti ilman Paavoa, mutta  Paavon itsensä mielestä hän voi olla ihan vaikka mitä ilman Keskustaa. Onneksi etelässä sentään äänestetään aivoilla.

Kun Paavo Väyrysen olemattomat saavutukset hänen 40-vuotisen poliittisen uransa aikana Suomen kansan hyväksi huomioidaan, niin ennemminkin tarvittaisiin laki, jolla pidettäisiin tällaiset väyrystelijät  kaukana hallituksesta ja eduskunnasta.

Nobel-palkittu presidentti Martti Ahtisaari lohkaisi 23.3. -11  vitsin Pohjoismaiden insitituutun kaytävähaastattelussa :”Kuulin, että Paavo Väyrynen hakee vielä presidentiksi. Jos se tapahtuu, haen poliittista turvapaikkaa Namibiasta.”...

Väyrysen oma vaalikone. Paavo Väyrynen on jo ilmoittanut itsensä Suomen uudeksi preidentiksi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.