3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

28.5.17

17. Tunnettuja profetioita tulevasta, Annen profetioita



17. Tunnettuja profetioita tulevasta, ennustuksia yms. ja myös Annen omia profetioita
............................................................
............................................................
............................................................
............................................................
............................................................
Näin enneunen: SOTA, WW3. Mitä tekevät Putin ja Iran?


WW3, III maailmansota, profetioita lopun ajoista, Obama, Ras-Putin, Iran, Syyyria, Cyria, 666, antikristus, antichrist, illuminati, NWO, Harmagedon
Kirj. Anne Lindell, 17 .9. 2013

Heräsin tänä aamuna aamuyöllä ja mietin kauan hereillä unessa näkemääni asiaa: Antaaks´ kun kerron. Katsoin unessa seisaaltani ”jätti”-tv-taulua. Englanninkielisessä lähetyksessä oli selvästikin menossa uutiset ja kyseessä oli Syyrian ja Lähi-Idän tilanne. Naispuolisen uutisankkurin taustalla oleva seinä oli täysin musta. Nainen puhui nopeasti  ja hän oli selvästi hermostuksissa ja huolestunut, ja hän puhui kiihtyneellä ja pelonsekaisella äänellä. (välihuomautus: katson paljon Bloomberg kanavaa ja  englanninkielistä RT-kanavaa, joten oletan, että kyseessä oli jompi kumpi noista kanavista). Nainen vaikeni ja piti tauon ja sanoi hitaasti ja matalalla äänellä ”war”, ja samalla hänen selkänsä taakse taululle ilmestyi paksuilla kultakirjaimilla kirjoitettu sana ”WAR”, ja taas tuli tauko, ja nainen sanoi samalla äänenpainolla ”the third world war” ja silloin taululle ilmestyi samalla lailla kirjoitettuna ”WORLD WAR 3” .... ja tähän heräsin. ... Ja sitten uutisissa todellisuuteen:
 
STT-AFP: 15.09.2013: ”Ranskan presidentti Francois Hollande muistutti, että Yhdysvaltain ja Venäjän sopimus Syyrian aseidenriisunnasta ei ole päätepiste kriisille. Sunnuntaisessa televisiopuheessaan Hollande korosti, että sotatoimien mahdollisuutta ei saa unohtaa. Hollanden mukaan kansainvälisen yhteisön on varauduttava toimiin, jos sopimusta ei noudateta. Presidentti väläytti, että YK voisi tehdä ratkaisunsa sopimukseen liittyen seuraavien seitsemän päivän kuluessa. YK:n asetarkastajien raportti kemiallisten aseiden käytöstä Damaskoksen elokuisessa iskussa on määrä julkaista maanantaina (eli 16.9).

Kaikista lupauksista ja kauniista puheista huolimatta taitaa sittenkin tulla sota, kuten uneni ja Ranskan presidentin Hollanden puhe viittaavat, ja johon sotaan ilemisesti sekä länsivaltiot että itäiset ja Aasian maat sekaantuvat. Pelkona on, että ainakin Venäjä ja Kiina lähtevät puolustamaan Syyrian al Assadin hallintoa. Toivottavasti eivät lähde, koska silloin tämä maailmansota kulminoituu ”Harmagedoniksi”, siis siksi samaksi ”Lopun Aikojen” sodaksi, josta Raamatun Uudessa Testamentissa Johanneksen Ilmestyskirjassa ja Vanhasssa Testamentissa Hesekielin kirjassa ennustetaan.

Mielestäni länsivalloilla on hieman ”lusikka” hukassa, sillä vastustaessaan nykyistä Syyrian hallintoa he tavallaan ja ehkä tahtomattaan asettuvat muslimien ja eritoten äärimuslimien rinnalle, ja silloin voi täysin sama kuvio toistua kuin Irakissa, Libyassa ja Afganistanissa. Siis länsivalloilla ei ole tietoa mitä he vastustavat ja mitä he puolustavat. Ei siis hajuakaan. 

Eli, jos länsivallat (näillä näkymin Naton joukot: USA., Englanti, Ranska ja mahd. myös Saksa) hyökkäävät Syyriaan, on iskujen politiikka kohdistuttava selkeästi al Assadin joukkojen tuhoamiseen ja samalla myös islamiterrorismin tuhoamiseen. Eli vihollisia onkin yhden sijaan kaksi. Siis hyökätään molempiin leireihin. Eli, nopeat täsmähyökkäykset, joilla lamaannutetaan ensin Syyrian puolustus, ja sen jälkeen maan miehittäminen ja totaalinen aseistariisunta molemmille puolille, ja al Assadin pidätys ja asettaminen Haagin tuomioistuimen eteen tuomittavaksi (jos mahdollista) julmista sotarikoksista oman maan siviiliväestöä kohtaan (viimeisenä pisarana myrkkykaasuiskut). Pelkään myös ikivanhan kauungin Damaskoksen puolesta, sillä Raamatussa ennustettiin, että lopun aikana (siis juuri ennen messiaan, Jeesusken paluuta) Damskos tuhotaan maan tasalle. Jos näin käy, niin se on merkkina, että elämme lopun aikoja, ja että mahdollinen 3:s maailmansota päättyy kauheaan tuhoon ja Harmagedoniin ... Israelissa.

Yk:n rauhanturvaajajoukot tulee tuoda nopeasti Syyriaan, ja tämä asetelma tulee jatkua niin kauan, että maassa on opittu tasatarkkaan mitä demokratia, tasvertaisuus, oikeus ja vapaus ovat. Uudet ja demokraatiset vaalit järjestetään vasta kun tilanne on satbilisoitunut. Ja tähän voi mennä vuosia. 

Mielestäni YK:n tulee tehdä nopeasti päätös lähteäkö mukaan sotaan vai ei. YK:n, USA:n kongressin ja EU:n jahkailu ja pähkäily maksaa joka päivä turhia ihmishenkiä niin Syyriassa kuin lähes 2 miljoonan pakolaisen leireissä Syyrian naapurimaissa (Libanona ja Turkki). Vaarana on, että tulevaisuudessa historian kirjoissa ihmetellään, että miksi emme toimineet ajoissa, vaikka tiesimme, että järjestelmällinen kansanmurha on menossa ... ja etenkin kristittyjen ja juutalaisten eli  toisuskoisten eli "kafirien". Siis nyt on pelkona, että sama kuvio toistuu kuin tapahtui toisen maailmansodan aikana, kun 6 miljoonaa juutalaista tapettiin järjestelmällisesti Hitlerin tuhoamisleireillä. 

Toinen suuri kysymysmerkki on Iran. Venäjän Putinhan  on tukenut Iranin mukamas rauhanomaista ydinohjelmaa jo ties kuinka kauan. Jostain ihmeen syystä minulla on ollut jo kauan sellainen ”hytinä”, että Iran todellakin  laukaiseen ydinaseen kohti Israelia. Tämä kuullostaa järjettömältä, mutta pelkään, että näin todellakin tapahtuu. Iran siis tekee juuri niin kuin se on uhkaillutkin. Mutta, ei hätiä päiviä, tuohon minun ”hytinääni” kuuluu myös toinen ”hytinä”, eli, että tuo ydinkärjen laukaisu epäonnistuu täysin: ydinpommi rajähtääkin heti sen jälkeen, kun laukaisunappia on painettu, eli  se räjähtää jo laukaisupaikalla, saaden aikaan Iranissa valtavaa tuhoa. Sää- ja tuuliolosuhteet ovat onneksi onnettumuushetkellä ja sen jälkeenkin sellaiset, että ydinlaskeutuma rajoittuu vain Iranin alueelle.  Näin Iran pakotetaan myös polvilllen, ja jatkon me taidamme arvatakin.
........................
Olen aiemmin kirjoittanut Syyrian tapauksesta 4 artikkelia, US-sivuilla olevissa ovat kommentit mukana:

5.9. 2013 [Onko USA antikristuksen puolella]  http://annelindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/148763-miksi-usa-%E2%80%9Dnuoleskelee%E2%80%9D-muslimiveljekuntaa-eli-aairmuslimeja

28.8. 2013: [Silmukka kirsistyy Lähi-Idässä]  http://annelindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/148133-silmukka-kiristyy-lahi-idassa

27.8. 2013: [YK:n R2P klausuli velvoittaa hyökkäämään Syyriaan] http://annelindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/148002-suursota-syttyy-ykn-r2p-klausuli-velvoittaa-iskuun-syyriaan

25. 8. 2013: [Suursota voi syttyä ihan millon vain]  http://annelindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/147901-suursota-iii-maailmansota-voi-syttya-jo-ensiyona............................................................
............................................................

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.